Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fi
Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fiarba foarte incet, fara sa clocoteasca cu clocote mari, descoperita. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga sarea. Se ia apoi de pe foc, se strecoara, se lasa putin sa se raceasca zeama si se pune in ea usturoiul pisat, se amesteca si se strecoara. Carnea scoasa de pe oase se asaza in forme, se toarna supa ca sa acopere carnea si se pun formele la rece.
Piftia se serveste doar dupa ce s-a intarit.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Cand iti vin poftele, pai iti vin si nu-i bine sa le ignori.....
Desert la cupa cu capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa