Pilaf de gaina

Gaina se desface in bucati, iar carnea inafara de piept si ficat se pune la fiert in apa impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjel tocate marunt. Se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de gaina
  • 1 jumatate ceasca de orez
  • 3
  • 5 cesti cu supa de gaina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 cartof
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Gaina se desface in bucati, iar carnea inafara de piept si ficat se pune la fiert in apa impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjel tocate marunt. Se potriveste la gust de sare si se fierbe totul pe foc mic. Dupa ce s-a fiert carnea, se scoate din supa si i se indeparteaza oasele. Orezul se spala si se pune pe foc cu 3,5 cesti de supa in care a fiert carnea. Se adauga apoi carnea, untul, sare, piper si se introduce totul in cuptor la fiert. Cand a scazut supa, orezul se gusta, daca nu este fiert se mai pune putina supa.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Placinta de dovleac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci

Ceafa de porc la cuptor si cartofi la tuci
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa