Pentru pilaf grecesc cu ficatei si ciuperci taiati toata carnea in bucati potrivite. Spalati ciupercile, taiati-le si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Pentru pilaf grecesc cu ficatei si ciuperci taiati toata carnea in bucati potrivite. Spalati ciupercile, taiati-le si stropiti-le cu zeama de lamaie. Auriti ceapa tocata in ulei, puneti carnea si rumeniti-o potrivit pe toate partile. Adaugati rosiile taiate, potriviti de sare si piper. Puneti putina apa calda. Cand aceasta aproape s-a evaporat, si carnea este gata, puneti si ciupercile. Ungeti o cratita cu unt si asezati-o pe foc, adaugati orezul spalat si amestecati cu grija. Cand orezul a absorbit toata grasimea, puneti apa fierbinte si putina sare. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute. Ungeti un vas rezistent la foc cu unt si puneti orezul, in care infigeti bucati de ficat prajit si stropit cu o parte din sosul de la Mancarea de ciuperci. Puneti orezul pe platou, lasind un gol in mijloc, in care asezati carnea si ciupercile. Decorati cu patrunjel verde.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti