Pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa

Pentru pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de berbec
  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura

Mod de preparare

Pentru pilaf simplu cu carne de berbec si ceapa carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cit sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cand carnea este moale. Cand se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert iar deasupra se asaza pilaf fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca