Pipote si inimi picante

Mancarica de pipote si inimi picante este usor de facut, delicioasa si va fi savurata si de cei mai mofturosi, mai ales alaturi de o mamaliga moale.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pipote si inimi de pui
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • frunze de telina
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 ramurica rozmarin
  • 1 ardei iute
  • foi de dafin
  • piper

Mod de preparare

Pipotele si inimile se spala bine si se pun la fiet pana cand sunt aproape gata. Intre timp se inabusa ceapa si rosiile, se adauga usturoiul si ardeiul tocate fin, crenguta de rozmarin si celelalte condimente. Se tin pe foc pana se inmoaie legumele bine, apoi se amesteca cu pipotele si inimile fierte si scurse. Se dau la cuptor 20 minute.


Pipotele si inimile picante se servesc calde, alaturi de mamaliguta moale.

Reteta de pipote si inimi picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii