Pirjoale cu cartofi

Se curata carnea de pielite, se da de doua ori prin masina de carne, se toarna peste carne 1-2 linguri de apa, supa sau lapte clocotit, se adauga miez

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne
  • 2 oua
  • 2 felii de franzela
  • 2 cartofi
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • grasime
  • pesmet

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite, se da de doua ori prin masina de carne, se toarna peste carne 1-2 linguri de apa, supa sau lapte clocotit, se adauga miezul muiat si stors, cartofii rasi sau trecuti prin masina odata cu carnea, sarea, verdeata taiata marunt, piperul, ouale si usturoiul pisat. Se bate compozitia bine si se fac pirjoale in forma de para, se dau prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa.
Se servesc fierbinti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tortellini cu perisoare si sos gongorzola

,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate,...

Tortellini cu perisoare si sos gongorzola
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca