Pirjoale din resturi de carne sau din rasol

Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea toca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g resturi de carne
  • 100 g costita afumata fara os
  • 2 oua
  • 1 lingura pesmet
  • 250 g ulei
  • sare
  • piper
  • sos alb

Mod de preparare

Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins.


Se serveste cu salata de sezon.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Fettuccine cu sos alb si ciuperci

Dintre toate tipurile de paste, acestea imi plac cel mai mult. Le-am pregatit cu ciuperci, sunca si sos alb de branza si...

Fettuccine cu sos alb si ciuperci
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea