Piure de spanac cu snitel

Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de spanac si carne de pui sau de porc.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piure:
  • 1 kg spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 100 gr smantana grasa
  • Pentru snitele:
  • 500 gr carne de porc sau pui
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • vegeta
  • marar

Mod de preparare

Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu spanac se fierbe spanacul in apa cu sare apoi se toaca sau se paseaza. Intr-o tigaie se pune untul si usturoiul tocat, se lasa cateva secunde si apoi se pune spanacul. Dupa 2 minute se adauga smantana, marar tocat, sare si piper dupa gust.

Carnea se taie bucati, se bate si se presara vegeta. Fiecare bucata se da prin faina si ou batutcu vegeta apoi se coace in ulei incins.


Piureul de spanac cu snitel se serveste cald.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...