Piure de spanac cu snitel

Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de spanac si carne de pui sau de porc.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piure:
  • 1 kg spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 100 gr smantana grasa
  • Pentru snitele:
  • 500 gr carne de porc sau pui
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
  • vegeta
  • marar

Mod de preparare

Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu spanac se fierbe spanacul in apa cu sare apoi se toaca sau se paseaza. Intr-o tigaie se pune untul si usturoiul tocat, se lasa cateva secunde si apoi se pune spanacul. Dupa 2 minute se adauga smantana, marar tocat, sare si piper dupa gust.

Carnea se taie bucati, se bate si se presara vegeta. Fiecare bucata se da prin faina si ou batutcu vegeta apoi se coace in ulei incins.


Piureul de spanac cu snitel se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor...

Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca