Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, s
Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, se trece de 2-3 ori prin masina de carne, se adauga piper, nucsoara si sare si se amesteca cu ouale intregi. Se asaza jumatate din cantitatea de foi in tava unsa, stropindu-se intre ele cu unt, apoi se intinde compozitia de carne si pe deasupra se asaza restul de foi stropindu-se intre ele. Se coace la foc potrivit
Se servesc calde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa