POLLO ALLA DIAVOLA

Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui 800gr
  • ardei colorat 600gr
  • 2 ardei iuti
  • ulei masline 100ml
  • piper 2gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins, se prajesc la foc incins ardeiul gras si cel iute pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se scot intr-o farfurie, se adauga restul de ulei si se pun fasiile de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc la foc iute pana devin aurii pe margini. Se adauga legumele si se mai calesc impreuna pentru circa 3 minute. Se serveste pe platou sau farfurie, cu putin patrunjel tocat deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca