Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins
Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins, se prajesc la foc incins ardeiul gras si cel iute pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se scot intr-o farfurie, se adauga restul de ulei si se pun fasiile de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc la foc iute pana devin aurii pe margini. Se adauga legumele si se mai calesc impreuna pentru circa 3 minute. Se serveste pe platou sau farfurie, cu putin patrunjel tocat deasupra.
Mie imi place foarte mult varianta asta ardeleneasca,am folosit pancetta ,ca altceva nu am gasit
Ciorba de fasole ardeleneasca cu pancettaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura