Porcul cu ghimbir este o mancare de carne deosebita, ce merita incercat cel putin o data. Pentru aceasta se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol.
Porcul cu ghimbir este o mancare de carne deosebita, ce merita incercat cel putin o data. Pentru aceasta se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne,cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute,dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc.
Se adauga uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de carne avand grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.
Porcul cu ghimbir se serveste cu orez simplu. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa