Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ard
Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ardei. Se spala perele si se taie in sferturi, inlaturand casutele cu seminte. Din supa de carne,
miere, scortisoara, un praf de sare si boiaua de ardei se face un sos, care se adauga, impreuna cu perele, peste carnea de porc.
Se acopera vasul cu un capac si se Iasa sa fiarba inabusit timp de aproximativ 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii