Porc cu pere si sos dulce

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ard

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi de porc
  • 6 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • o lingurita de boia de ardei
  • 2 lingurite de zahar
  • o lingurita de miere
  • 2 pere mari
  • o cana de supa de oase
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori, putina sare si boiaua de ardei. Se spala perele si se taie in sferturi, inlaturand casutele cu seminte. Din supa de carne,

miere, scortisoara, un praf de sare si boiaua de ardei se face un sos, care se adauga, impreuna cu perele, peste carnea de porc.

Se acopera vasul cu un capac si se Iasa sa fiarba inabusit timp de aproximativ 20 de minute.
Alte retete usoare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Wafers cake

Ideea am preluat-o de pe un site ... arata atit de bine poza si desi comment-urile erau mai mult contra din partea celor cu...

Wafers cake
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca