Porc in sos alb

Porc in sos alb este o delicioasa reteta cu carne pe care o puteti face in 30 de minute. aveti nevoie de pulpa de porc, smantana, mustar, cimbru, unt, piper si vin alb sec.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. pulpa de porc
  • 30 gr. unt
  • 100 ml vin alb sec
  • 150 gr. smantana grasa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 crenguta cimbru proaspat
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Carnea de porc taiata bucatele se prajeste aproximativ 10 minute in untul incins. Atunci cand s-a rumenit carnea se adauga vinul, se lasa sa fiarba cateva minute, dupa care s eadauga smantana. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si mustar si se mai lasa la foc ca sa se patrunda bine carnea de porc.

Sosul alb se toarna la urma peste carnea de porc.


Se serveste cu cartofi la cuptor sau mamaliguta.
Sursa aceste retete este blogul culinar Anita' s Kitchen Flavors.
Alte retete cu carne de porc recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca