Porumbei umpluti cu carne de vitel

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 150 g carne de vitel
  • 2 chifle
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat. Se frig in tava cu unt.


Porumbeii umpluti cu carne de vitel se servesc cu o garnitura de legume.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...