Porumbei umpluti cu carne de vitel

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 150 g carne de vitel
  • 2 chifle
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat. Se frig in tava cu unt.


Porumbeii umpluti cu carne de vitel se servesc cu o garnitura de legume.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...