Ingredientele necesare prepararii prepelitelor fripte vanatoreste sunt urmatoarele: prepelite, unt sau untura si sare.
Se pune intr-un ceaun o lingura de untura si se lasa sa se infierbinte bine, apoi se asaza prepelitele frecate cu putina sare si se acopera ceaunul. La fiecare 2—3 min se intorc prepelitele. Dupa ce s-au rumenit frumos, se adauga 2 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc foarte mic 10—15 min. Cand sunt gata, se stropesc cu putin unt topit sau untura.
Se servesc fierbinti.
Alte retete recomandate:
Supa cu galuste
Placinta cu carne
Papanasi
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa