Pentru prima data am gatit aceste delicioase pasari. Ce a iesit, a fost delicios si merita sa incercati aceasta reteta!
Se amesteca ingredientele pentru marinata, apoi se toarna intr-o tava in care am asezat prepelitele. Tava sa fie mai inalta si mai mica, astfel incat marinata sa acopere prepelitele. Se acopera cu capac sau folie si se lasa in frigider se seara pana a 2 a zi.
Se scurge cam jumatate din marinata intr-un pahar, apoi se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca. 50-60 de minute pana se inmoaie bine carnea.
Legumele se fierb cca. 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se scurg bine si se pun intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, piper, se asaza si prepelitele scoase din tata in care s-au inmuiat la cuptor si se mai dau cca. 15 minute, pana ce prepelitele se rumenesc alaturi de legume.
Pofta buna!!!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti