Puiul chinezesc cu susan si miere este delicios, perfect pentru o cina sofisticata, dar simpla in acelasi timp. Aromele se imbina intr-un mod surprinzator, puiul fiind delicios.
Prepara o marinata din ingredientele de mai sus si lasa pieptul de pui in ea pentru cel putin doua ore. Toarna sosul de marinata care a mai ramas si adauga putin amidon in el.
Incinge uleiul de alune, adauga cuburile de piept de pui si sosul ramas, si prajeste-le pana cand s-au patruns. Adauga fulgii de chilli, sosul de soia, mierea si semintele de susan prajite si amesteca cu putere.
Opreste focul si serveste puiul cald.
Puiul chinezesc cu susan si miere se serveste cald alaturi de taietei de orez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa