Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un praf de sare. Se pregatesc bamele.
Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un praf de sare. Se pregatesc bamele ca pentru “Bame cu carne”. Se pun in cratita cu bucatile de pui, se adauga sare, bulion sau rosii taiate in doua si fara seminte, si 2 — 3 linguri de apa. Se lasa sa fiarba inabusit.
Puiul cu bame si vin se serveste cald.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa