Daca puiul e mai mic taie-l in patru, daca e mai mare taie-l in opt bucati, spala bine bucatile de carne si lasa-le la scurs. Prajeste ceapa rosie to
Daca puiul e mai mic taie-l in patru, daca e mai mare taie-l in opt bucati, spala bine bucatile de carne si lasa-le la scurs. Prajeste ceapa rosie tocata marunt in untura incinsa, dupa care adauga boia dulce, amesteca repede si toarna ½ l de apa. Dupa ce a fiert 1-2 minute, adauga bucatile de pui, sareaza si inabuse carnea fara capac, amestecand din cand in cand. Cand s-a albit exteriorul carnii adauga un ardei taiat si inabuse in continuare sub capac. Intoarce puiul din cand in cand (sa se inabuse uniform) si cand se evapora zeama, adauga cate un pic de apa. Cand puiul e aproape fraged, prepara rantas din smantana si putina faina, pune peste pui, dupa care adauga crema si fierbe pana e gata.
Alte retete cu pui
Mai simplute ciupercile acestea, dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune.
Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verdeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa