Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se p
Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se poate deschida precum o carte. Se unge cu umplutura de spanac, dupa care se ruleaza. Ruloul se leaga cu un fir de ata. Se prajeste carnea in putin unt, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza calda. Se inlatura grasimea de pe sosul ramas in tigaie si se amesteca cu coniacul. Se adauga sosul, crema de capsuni, se condimenteaza si se lasa pe foc pana incepe sa clocoteasca.
La servire, sosul se pune peste carnea feliata.
Alte retete recomandate
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura