Pui cu cascaval

Se curata pulpele de pielita, se prasara cu sare, se condimenteaza (usturoi,piper, etc..). Se dau prin oua, iar apoi prin cascaval razuit si se pun i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui (inferioare sau superioare)
  • sare
  • condimente
  • 250 g cascaval
  • frisca

Mod de preparare

Se curata pulpele de pielita, se prasara cu sare, se condimenteaza (usturoi,piper, etc..). Se dau prin oua, iar apoi prin cascaval razuit si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se improsca cu frisca. Se poate presara si cu cascaval razuit. Se acopera cu o folie de aluminiu, si se prajeste pana cand se inmoi pulpele. Se inlatura folia si se baga inapoi la cuptor pana cand se rumenesc.

Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa