Se curata pulpele de pielita, se prasara cu sare, se condimenteaza (usturoi,piper, etc..). Se dau prin oua, iar apoi prin cascaval razuit si se pun i
Se curata pulpele de pielita, se prasara cu sare, se condimenteaza (usturoi,piper, etc..). Se dau prin oua, iar apoi prin cascaval razuit si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se improsca cu frisca. Se poate presara si cu cascaval razuit. Se acopera cu o folie de aluminiu, si se prajeste pana cand se inmoi pulpele. Se inlatura folia si se baga inapoi la cuptor pana cand se rumenesc.
Alte retete recomandate
Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...
Desert trandafirasi in foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj