Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit.
Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit. Separat se inabusa intr-o cratita, cu putin unt si cateva linguri de apa, arpagicul curatit si ciupercile. Cand puiul este destul de fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina si o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute. La sfarsit se bate sosul cu un galbenus, se adauga smantana, zeama de lamaie si putin piper.
Se asaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, iar deasupra se toarna sosul. Se tine totul la cald in alta cratita cu apa fierbinte.
Puiul cu ciuperci si cu arpagic se serveste cald.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa