Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot s
Se spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta.
Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii.
Se prajesc bucatile de pui in ulei, se scot si se lasa la cald.
In grasimea in care se prajeste puiul se caleste ceapa taiata julien, se adauga ciupercile, puiul si se acopera cu apa.
Se lasa la fiert circa 20 minute, se dizolva faina in putina apa rece si se pune in cratita.
Se pune smantana amestecand continuu si se mai lasa pe foc 10 minute.
Cu cateva minute inainte sa se ia dupa foc se condimenteaza cu sare si piper.
Se serveste cald, asezonat cu patrunjel verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii