Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfirsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smin
Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfirsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smintina, cu faina si sare, piper si zeama de la lamiie. Se adauga si putina zeama de la puiul fiert.
Se toarna sosul peste pui si se mai dau in citeva clocote. Se pune verdeata.
Nota: daca puiul se face bucatele, iese mai gustos decit daca se lasa bucati mari.
Se serveste cu mamaliguta
Taieteii udon sunt cunoscuti ca si japonezi desi multe informatii atesta ca acestia ar fi fost adusi din China. Sunt cele mai...
Supa japoneza udon cu crevetiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa