Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine.
Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece. Ciupercile se taie lame. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si un sfert de cub MAGGI. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se scoate in alt vas. in untura sau uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga vin, 1 legatura de patrunjel, sare si piper. Se adauga bucatile de pui, sosul brun, rosiile si se fierb impreuna 5 minute.
Puiul cu ciuperci si sos brun se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa