Puiul copt cu dovleac si cartofi este o mancare de toamna consistenta si aromata, ce poate fi pregatita atat pentru cina cat si pentru pranz. Dovleacul dulce se potriveste perfect cu cartofii si cu carnea de pui condimentata.
Pentru aceasta reteta de mancare puteti folosi orice fel de carne, nu doar pui. Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie ce poate fi apoi pusa la cuptor. Adaugam ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Adaugam carnea de pui pe care am condimentat-o cu sare si piper, mai adaugam putin ulei daca e cazul. Adaugam putina apa, otetul, patrunjelul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Prajim putin pana scade apa.
Adaugam dovleacul taiat pe lung si cartofii taiati sferturi si cateva ramuri de rozmarin daca doriti. Acoperim vasul cu un capac si dam la cuptor pentru 30 de minute. Apoi scoatem capacul si mai lasam 10 minute.
Puiul cu dovleac si cartofi se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa