Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasi
Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si, amestecand din cand in cand, se prajeste la foc mare. Se adauga restul de ingrediente. Se presara cu sare si se mai prajeste/fierbe/caleste 8-10 minute, pana cand se evapora sucul.
Se serveste cald cu garnitura de orez.
Alte retete culinare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Musaca de vinete
Legume la cuptor
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa