Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasi
Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si, amestecand din cand in cand, se prajeste la foc mare. Se adauga restul de ingrediente. Se presara cu sare si se mai prajeste/fierbe/caleste 8-10 minute, pana cand se evapora sucul.
Se serveste cald cu garnitura de orez.
Alte retete culinare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Musaca de vinete
Legume la cuptor
Am zis ca tai lemne cu cutitul atunci cand am curatat la gutui. Am pus o gramada de zahar peste ele si tot acrisoara a iesit...
Tarta cu gutuiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj