Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune intr-o tava mare. Condim
Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune intr-o tava mare. Condimentele se amesteca cu uleiul de masline si se unge carnea cu aceasta compozitie. cartofii se asaza de jur imprejurul puiului si se introduce tava la copt. Ceapa si lamaile se adauga la pui cu aproximativ 25 de minute inainte de a scoate tava din cuptor. Se intorc cartofii pe cealalta parte si se sareaza.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Piftie de curcan
Curcan umplut
Rulada de porc
Initial bucata de piept de porc am vrut sa o pun in tuciul cu sarmale, apoi sa o portionez in 6 bucati ( atat imi trebuiau)...
Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata