Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune intr-o tava mare. Condim
Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune intr-o tava mare. Condimentele se amesteca cu uleiul de masline si se unge carnea cu aceasta compozitie. cartofii se asaza de jur imprejurul puiului si se introduce tava la copt. Ceapa si lamaile se adauga la pui cu aproximativ 25 de minute inainte de a scoate tava din cuptor. Se intorc cartofii pe cealalta parte si se sareaza.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Piftie de curcan
Curcan umplut
Rulada de porc
Retete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si steviePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura