Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet
Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.
Se curata usturoiul si se taie marunt.
Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.
Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.
Se lasa la rece pentru 10-15 min.
Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.
Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.
Se adauga legumele si bere cit cuprinde.
Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.
Pofta buna!
Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro
Cine ma cunoaste stie ca-s nonconformista si nici cand vine vorba sa denumesc o prajitura nu ma pot abtine.....pai sa incepem...
Desert prajitura RamasitaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata