Pui cu legume preparate in bere

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de legume amestecate
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sos de soia
  • otet balsamic
  • codimente (sare
  • piper
  • amestec de ierburi)
  • bere blonda

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.

Se curata usturoiul si se taie marunt.

Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.

Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.

Se lasa la rece pentru 10-15 min.

Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.

Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.

Se adauga legumele si bere cit cuprinde.

Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.


Pofta buna!

Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...