Pui cu mango rumenit la cuptor

Mod de preparare: 1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  •  1 lingura ulei
  •  1 ceapa rosie
  • tocata marunt
  •  4 catei de usturoi
  • zdrobiti
  •  400 g suc de rosii
  •  425 g sos de rosii pentru carne fripta pe gratar - de exemplu
  • sos Heinz
  •  2 linguri miere
  •  1 mango
  • maruntit in piure (dintr-o conserva de compot de 400 g)
  •  1 pui
  • taiat in circa 12 bucati

Mod de preparare

Mod de preparare:

1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-au incalzit, adauga sosul pentru friptura la gratar, mierea si piureul de mango. Lasa sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana cand se ingroasa.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Cresteaza carnea si toarna sosul fierbinte deasupra; da la cuptor 20 de minute, iar in ultimele 10 minute da la gratar.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca