Mod de preparare: 1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-
Mod de preparare:
1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-au incalzit, adauga sosul pentru friptura la gratar, mierea si piureul de mango. Lasa sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana cand se ingroasa.
2. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Cresteaza carnea si toarna sosul fierbinte deasupra; da la cuptor 20 de minute, iar in ultimele 10 minute da la gratar.
As manca cartofi copti non stop! Daca pun peste ei si putina smantana cu usturoi ...chiar nu ma pot opri. Ce m-am gandit...
Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascavalDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata