Pui cu mango si cus cus

Aceasta reteta cu carne de pui este una foarte gustoasa si usor de preparat. Pe langa carnea de pui, mai aveti nevoie de mango, cus-cus, ceapa, marmelada de portocale si mustar boabe.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mango mare
  • 4 cepe
  • 1 lingurita chimion
  • 3 linguri otet
  • 250 gr cus-cus
  • 3 linguri marmelada de portocale
  • 4 lingurite mustar boabe
  • 4 piepti de pui

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol bucatile de mango, o parte din ceapa verde tocata marunt, chimionul si otetul. Se pune cus-cus-ul intr-un vas, se toarna peste el 400 ml apa fiarta si se acopera cu o folie de pastic. Separat, se amesteca marmelada cu mustarul. Se pun feliile de piept de pui pe gratar, se ung cu jumatate din compozitia de marmelada, dupa 4-5 minute se intorc si se ung cu restul marmeladei. Se tin inca 4-5 minute, pana cand carnea se patrunde, iar glazura se caramelizeaza. Cus-cus-ul se rastoarna peste vasul in care este mango-ul si se serveste alaturi de pui.


Mancarea se serveste calda, presarata deasupra cu ceapa verde ramasa.

Alte retete care contin carne:

Drob de pui

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos