Pui cu mango si cus cus

Aceasta reteta cu carne de pui este una foarte gustoasa si usor de preparat. Pe langa carnea de pui, mai aveti nevoie de mango, cus-cus, ceapa, marmelada de portocale si mustar boabe.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mango mare
  • 4 cepe
  • 1 lingurita chimion
  • 3 linguri otet
  • 250 gr cus-cus
  • 3 linguri marmelada de portocale
  • 4 lingurite mustar boabe
  • 4 piepti de pui

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol bucatile de mango, o parte din ceapa verde tocata marunt, chimionul si otetul. Se pune cus-cus-ul intr-un vas, se toarna peste el 400 ml apa fiarta si se acopera cu o folie de pastic. Separat, se amesteca marmelada cu mustarul. Se pun feliile de piept de pui pe gratar, se ung cu jumatate din compozitia de marmelada, dupa 4-5 minute se intorc si se ung cu restul marmeladei. Se tin inca 4-5 minute, pana cand carnea se patrunde, iar glazura se caramelizeaza. Cus-cus-ul se rastoarna peste vasul in care este mango-ul si se serveste alaturi de pui.


Mancarea se serveste calda, presarata deasupra cu ceapa verde ramasa.

Alte retete care contin carne:

Drob de pui

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii