Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la
Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa rece. Se fierbe o jumatate de ora, dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun bucatile de carne in oala impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga o lingura de bulion desfacut in apa rece si se continua fierberea inca o jumatate de ora.
Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra.
Alte retete:
Mazare cu aripioare
Piept de pui cu dovlecel si mazare
Mazare cu carne de porc
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase