Pentru pui cu mazare verde si marar puiul curatit se spala in mai multe ape si se taie in sase sau opt bucati potrivite. Se infierbanta untul si se prajesc usor bucatile de pui.
Pentru pui cu mazare verde si marar puiul curatit se spala in mai multe ape si se taie in sase sau opt bucati potrivite. Se infierbanta untul si se prajesc usor bucatile de pui bine scurse de apa. Nu trebuie sa se rumeneasca, ci sa se ingalbeneasca frumos pe toate partile. Se adauga faina si cand si aceasta este putin ingalbenita, se pun 2 — 3 linguri de apa si mazarea boabe. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit. Cand mazarea este pe jumatate fiarta, se pun sarea si zaharul. Daca intre timp mancarea scade prea tare, se mai adauga cate o lingura de apa. Cand este aproape gata, la puiul cu mazare verde se pune marar verde tocat fin.
Puiul cu mazare verde si marar se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa