Pentru aceasta reteta aveti nevoie de un pui, mere, rozmarin, sare, piper, boia, unt, usturoi, miere si zeama de lamaie.
Puiul cu mere si rozmarin este delicios. Pentru aceasta reteta de pui la cuptor se amesteca condimentele intr-un bol, impreuna cu untul moale. Se adauga si usturoiul pisat. Merele se curata, se taie felii potrivite si se stropesc cu miere si zeama de lamaie, apoi se lasa intr-pui la cuptorun alt bol, acoperite cu o folie de plastic. Puiul spalat, se unge cu crema de unt condimentata, atat in interios cat si in exterior. Se lasa o ora in frigider, apoi se pune intr-o tava si se baga in cuptor, la 220 grade, acoperit cu o folie de aluminiu. Cu 30 de minute inainte de a fi gata, se adauga merele, se stropeste cu sosul din tava si se ia folia. Se lasa la rumenit si se presara cu rozmarin la sfarsit.
Puiul cu mere si rozmarin se serveste cald, cu garnitura de mere.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii