Puiul se curata, se spala si se usca. Se pune apoi intr-un ceaun cu mult ulei si se lasa sa se friga inabusit. Usturoiul se piseaza, se adauga peste
Puiul se curata, se spala si se usca. Se pune apoi intr-un ceaun cu mult ulei si se lasa sa se friga inabusit. Usturoiul se piseaza, se adauga peste el apa si sare. Dupa ce s-a fript puiul, se scoate pe un platou si se acopera cu mujdei.
Se serveste cald, cu mamaliguta.
Alte retete:
Tocanita de pui
Mancare de mazare cu pui
Escalopini de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii