Pui cu mujdei

Puiul se curata, se spala si se usca. Se pune apoi intr-un ceaun cu mult ulei si se lasa sa se friga inabusit. Usturoiul se piseaza, se adauga peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Puiul se curata, se spala si se usca. Se pune apoi intr-un ceaun cu mult ulei si se lasa sa se friga inabusit. Usturoiul se piseaza, se adauga peste el apa si sare. Dupa ce s-a fript puiul, se scoate pe un platou si se acopera cu mujdei.


Se serveste cald, cu mamaliguta.

Alte retete:

Tocanita de pui

Mancare de mazare cu pui

Escalopini de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii