Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba
Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste pana cand se inmoaie (daca sucul propriu se evapora prea repede, puteti turna supa de pui). Cand carnea e aproape moale, se adauga nucile tocate, smantana, supa de pui ramasa, sosul soia si cidrul. Se amesteca bine si se fierbe in aceste sos pana cand carnea se inmoaie de tot. Se curata merele, se tai felii de 1-1,5 cm, si se prajesc putin pe ambele parti in untul ramas.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa