Pui cu nuci si mere

Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne pasare
  • 3 mere
  • 150 g nuci tocate
  • 200 ml smantana
  • 100 ml supa de pui
  • 100 g unt
  • 1 lingura sos soia
  • 3 linguri cidru
  • Piper alb macinat
  • Sare

Mod de preparare

Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste pana cand se inmoaie (daca sucul propriu se evapora prea repede, puteti turna supa de pui). Cand carnea e aproape moale, se adauga nucile tocate, smantana, supa de pui ramasa, sosul soia si cidrul. Se amesteca bine si se fierbe in aceste sos pana cand carnea se inmoaie de tot. Se curata merele, se tai felii de 1-1,5 cm, si se prajesc putin pe ambele parti in untul ramas.
Alte retete recomandate

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu mere calite

Habar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...

Pariziene cu mere calite
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise