Pui cu nuci si mere

Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g carne pasare
  • 3 mere
  • 150 g nuci tocate
  • 200 ml smantana
  • 100 ml supa de pui
  • 100 g unt
  • 1 lingura sos soia
  • 3 linguri cidru
  • Piper alb macinat
  • Sare

Mod de preparare

Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste pana cand se inmoaie (daca sucul propriu se evapora prea repede, puteti turna supa de pui). Cand carnea e aproape moale, se adauga nucile tocate, smantana, supa de pui ramasa, sosul soia si cidrul. Se amesteca bine si se fierbe in aceste sos pana cand carnea se inmoaie de tot. Se curata merele, se tai felii de 1-1,5 cm, si se prajesc putin pe ambele parti in untul ramas.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi copti in suc de rosii

Cartofi copti in suc de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca