Pui cu smantana si ciuperci

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 gr smantana
  • 200 gr ciuperci
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • sare piper
  • delicat

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o farfurie in acelasi ulei se prajesc ciupercile care au fost taiete iar cand au lasat zeama se pune si ceapa taiata marunt. Cand sunt gata ciupercile se pune o lingura de faina, o ceasca de supa de pui sau concentrat. Se condimenteza se adauga smantana si carne, se lasa sa dea un clocot si se opreste. Se adauga mararul tocat marunt.


Aceasta reteta a fost postata pe blogul dumitrufelicia

Alte retete culinare recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...