Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige, se adauga sare, piper, smantana.
Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige intr-o tigaie cu ulei, se adauga sare, piper, smantana si se fierb impreuna cateva minute. Se presara patrunjel verde.
Puiul cu smantana si verdeata se serveste cald, cu garnitura de legume sau cartofi natur.
Pentru tocanite, programul stew de la multicooker este ideal : legumele raman intregi indiferent cat de bine fierte sunt,...
Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.