Pui cu smantana si verdeata

Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige, se adauga sare, piper, smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui (piept) - 700 g
  • smantana - 200 g
  • ulei - 50 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui cu smantana si verdeata carnea se spala si se taie felii. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea de pui se frige intr-o tigaie cu ulei, se adauga sare, piper, smantana si se fierb impreuna cateva minute. Se presara patrunjel verde.

Puiul cu smantana si verdeata se serveste cald, cu garnitura de legume sau cartofi natur.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...