Se inabusa in unt bucatile de pui, se toarna putina zeama de carne sau apa, se sareaza si se lasa sa fiarba incet pina ce se fragezeste carnea. Se ada
Se inabusa in unt bucatile de pui, se toarna putina zeama de carne sau apa, se sareaza si se lasa sa fiarba incet pina ce se fragezeste carnea. Se adauga atunci smintina amestecata cu faina si verdeata taiata fin. Se lasa sa dea citeva clocote ca sa fiarba faina.
In acelasi mod, se poate pregati si miel cu smintina.
Azi 2 iulie implinesc matusalemica varsta de 6 luni hlizeala pe bucataras.La Campina e si sarbatoare,''Sarbatoarea celor 2...
Tortulet ''6''Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata