Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu
Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu piper negru, suc de lamaie, mustar, apoi se toarna peste pui. Se acopera cu felii de slanina, se adauga apa si se fierbe pana carnea devine moale, apoi se prajeste.
Inainte de servire, se toarna deasupra smantana si se incalzeste. Se serveste cu orez cu ciuperci.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Sos tartar
Ciulama de ciuperci
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa