Pui cu susan

Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • ceapa verde (citeva fire)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu (sau gogosar)
  • piept de pui
  • seminte de susan
  • o lingura sos de soia
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subtiri. Cind ceapa e sticloasa si ardeii s-au inmuiat, se adauga carnea de pui. Se frige pina ce carnea e facuta, apoi se adauga sosul de soia si citeva fire de ceapa verde tocate. Se stinge focul si se presara restul de seminte de susan.


Se serveste cu cartofi piure.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...