Pui cu susan

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 g faina
  • 75 g seminte susan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o bucata de hartie de copt. Se da puiul prin sosul de soia si se preseaza pe hirtia cu faina si susan, pe ambele parti. Se asaza puiul intr-un singur strat intr-un vas si se toarna pe deasupra untul topit. Se coace 40 de minute la 180-200 de grade, turnandu-se la sfarsit din sosul din tava peste pui.
Se serveste cald sau rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...