Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva. Prajim bucatile de pui in
Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva.
Prajim bucatile de pui in ulei pana devin aurii. Le scoatem intr-un vas si le tinem la cald. Adaugam la uleiul ramas usturoiul pisat si faina amestecata cu smantana. Trebuie sa lucram repede pentru ca usturoiul sa nu se prajeasca si sa dea un gust amar sosului.
Presaram cu sare, piper, delicat, turnam vinul alb si fierbem sosul.
Luam de pe foc si lasam sa stea 15 minute pentru ca aromele sa se amestece.
Servim cu mamaliga.
Va recomandam si alte retete culinare:
Mancare de mazare cu carne
Pasta de casa de urzici
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa