Pui cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de pui cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: vin, piept de pui, ceapa, usturoi, ardei iuti, patrunjel, marar, ulei, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 ardei iuti
  • 100 g vin alb
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei. Carnea de pui se taie bucatele si se adauga peste ceapa. Se prajeste bine. Se adauga usturoiul si vinul. Cand vinul a scazut la jumatate, se adauga ardeii taiati, sare, piper. Se adauga marar si patrunjel. Se pune compozitia intr-o tava si se pune la cuptor pentru 15 minute.


Se serveste cu diferite garnituri.

Alte retete recomandate:

Pateu de pui cu miere

Ceapa umpluta cu piept de pui

Rulouri din piept de pui si sunca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii