Pui de balta cu sos Meuniere

Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei. Puiul de balta se serveste cald.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pulpe de pui de balta - 2
  • 5 kg
  • faina - 100 g
  • ulei - 200 ml
  • sos Méunière - 200 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Puiul de balta se serveste cald, cu sos Méunière deasupra.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!