Pui de balta pane

Pentru pui de balta pane pulpele se spala si se sareaza. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pulpele de pui de balta se aranjeaza pe platou.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pulpe de pui de balta - 500 g
  • faina - 100 g
  • oua - 3 bucati
  • pesmet - 10 g
  • ulei - 200 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pui de balta pane pulpele se spala si se sareaza. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pulpele de pui de balta se aranjeaza pe platou sau pe farfurie si se servesc calde.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii