Pentru puiul cu rosii se inabusa bucatile de pui intr-o cratita cu unt. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt, se adauga faina si se toarna totul peste pui.
Pentru puiul cu rosii se inabusa bucatile de pui intr-o cratita cu unt. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt, se adauga faina si se toarna totul peste pui in cratita. Se pun rosiile spalate si taiate in doua si sare. Se acopera, se lasa sa fiarba inabusit, fara sa se adauge apa, pana ce rosiile sunt potrivit de fierte, fara sa fie prea sfaramate.
Puiul cu rosii se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii