Pentru puiul cu rosii se inabusa bucatile de pui intr-o cratita cu unt. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt, se adauga faina si se toarna totul peste pui.
Pentru puiul cu rosii se inabusa bucatile de pui intr-o cratita cu unt. Separat se prajeste in untura ceapa taiata marunt, se adauga faina si se toarna totul peste pui in cratita. Se pun rosiile spalate si taiate in doua si sare. Se acopera, se lasa sa fiarba inabusit, fara sa se adauge apa, pana ce rosiile sunt potrivit de fierte, fara sa fie prea sfaramate.
Puiul cu rosii se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa