Pentru pui delicios cu rosii si usturoi puii curatati si spalati se taie bucati mari si se pun in uleiul incins cu ceapa taiata felii subtiri; se acopera vasul.
Pentru pui delicios cu rosii si usturoi puii curatati si spalati se taie bucati mari si se pun in uleiul incins cu ceapa taiata felii subtiri; se acopera vasul si se lasa sa fiarba inabusit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii. Dupa ce fierb si rosiile, se pune usturoiul pisat si se mai fierbe 5 minute. Se scot apoi bucatile de carne pe un platou si se strecoara sosul care se toarna peste pui in momentul servirii.
Se serveste cu legume asortate sau cu mamaliguta.
Am făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...
Tocanita din organe de mielOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj