Pui delicios la tava cu legume si vin alb

Pentru pui delicios la tava cu legume si vin alb se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ pui mijlociu pe persoana
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ telina
  • 1 pahar vin alb
  • 1 dl ulei
  • putin unt
  • sare

Mod de preparare

Pentru pui delicios la tava cu legume si vin alb se curata puii, se spala, se sareaza si se ung cu unt. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o tava unsa bine cu ulei; deasupra se aseaza zarzavatul taiat felii sau dat prin razatoarea mare si apoi puii. Se da tava la cuptor. In timpul rumenirii se stropesc cu vin. Cand sunt gata, se taie in bucati si se tin la cald pana se servesc.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...