Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate part
Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate partile. Ceapa se curara si se taie solzisori. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceapa impreuna cu ardeiul se pun la calit in restul de ulei.
Bananele se desfac din coaja si se taie rondele, portocalele se desfac in felii, care se taie in jumatati, iar ananasul se taie cubulete. Fructele se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa se inmoaie. Se stinge cu sucul de la conserva de ananas si se adauga un pahar de vin. Dupa 10-15 minute, se adauga ardeii si usturoiul pisat. Se potriveste de sare si de piper si se adauga un praf de boia de ardei.
Ciocanelele calde se asaza pe un platou si se servesc cu sosul de ananas si banane si cu diferite salate.
Alte mancare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Iahnie de fasole
Dovlecei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii