Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate part
Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de bucatarie. Se pun la prajit in doua linguri de ulei, avand grija sa se rumeneasca bine pe toate partile. Ceapa se curara si se taie solzisori. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Ceapa impreuna cu ardeiul se pun la calit in restul de ulei.
Bananele se desfac din coaja si se taie rondele, portocalele se desfac in felii, care se taie in jumatati, iar ananasul se taie cubulete. Fructele se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa se inmoaie. Se stinge cu sucul de la conserva de ananas si se adauga un pahar de vin. Dupa 10-15 minute, se adauga ardeii si usturoiul pisat. Se potriveste de sare si de piper si se adauga un praf de boia de ardei.
Ciocanelele calde se asaza pe un platou si se servesc cu sosul de ananas si banane si cu diferite salate.
Alte mancare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Iahnie de fasole
Dovlecei umpluti
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa